Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Teflon coatings

Teflon coatings

Bent u op zoek naar teflon coatings voor uw machines? Doe dan zaken met Sincofa BV uit Krimpen a/d IJssel, een bedrijf dat al ruim 25 jaar ervaring heeft in het aanbrengen van teflon coatings! Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit.

Sincofa is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof coatings in onder meer de chemische, textiel en medische industrie. Wij bekleden bijvoorbeeld bakplaten, vormwalsen en deegtrechters in bakkerijen. Teflon coatings zijn uitermate geschikt om aanhechtingsproblemen op te lossen. De coatings hebben anti-kleef eigenschappen, een lage wrijvingscoëfficiënt en zijn chemisch zeer resistent. Wij bekleden veelvuldig droogtrommels voor wasserijen met teflon coatings. Door onze jarenlange ervaring met teflon coatings kunt u altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn ook nog eens zeer flexibel en denken met u mee over een oplossing voor uw corrosie- en aanhechtingsproblemen.

Teflon coatings voor uw machines vindt u bij Sincofa. Neem meteen een kijkje op onze website. Voor vragen of opmerkingen kunt u het contactformulier invullen. U kunt ons ook bereiken via verkoop@sincofa.nl.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa