Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Rilsan

Rilsan-coating

Een Rilsan-coating is een zeer slijtvaste coating die in een laagdikte van 0,3 tot 0,4 mm wordt aangebracht door de medewerkers van Sincofa in Krimpen aan den IJssel. Onze experts zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten coatings. Zij kunnen u dan ook van professioneel advies voorzien over de verschillende coatings in ons aanbod.

Een Rilsan-coating heeft diverse voordelen

Een Rilsan-coating wordt elektrostatisch of door middel van wervelsinteren aangebracht. Hierdoor kunnen zelfs de meest complexe onderdelen succesvol met deze kunststof coating bekleed worden. Deze coating is chemisch zeer bestendig. Het is bovendien flexibel, taai, glad en poriënvrij. Een Rilsan-coating bevat geen oplosmiddelen en het biedt een uitstekende corrosiebescherming aan. Door deze eigenschappen kunt u deze coating uitstekend aanbrengen op onder andere:

  • Koelwatersystemen;
  • Diverse offshore onderdelen;
  • Trilbalken;
  • Lagerhuizen.

Bent u op zoek naar een hoogwaardige coating voor andere materialen? Bekijk dan ook onze andere coatings, zoals onze non-stick coatings.

Vraag onze experts om advies voor uw toepassingen

Wilt u meer weten over het aanbrengen van een Rilsan-coating of een van onze andere producten? Neem contact met op via ons contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies. De experts van ons ervaren coatingbedrijf denken graag met u mee en vinden de beste oplossingen voor uw toepassingen.

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa