Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Reinigen warmtewisselaar

Uw warmtewisselaar reinigen

Stop met het reinigen van een warmtewisselaar door een coating van Sincofa uit Krimpen aan den IJssel te laten aanbrengen. Sinds 1980 is ons bedrijf gespecialiseerd in het fixeren van verschillende coatings die corrosie- en aanhechtingsproblemen voorkomen. Door deskundig en inventief gebruik te maken van kunststoftechnieken, creëren wij al jaren oplossingen die voldoen aan scherpe eisen van de moderne productieomgeving.

Met een goede coating hoeft u uw warmtewisselaar minder vaak te reinigen

Vervuiling en corrosievorming zijn twee zaken die veelal voorkomen in de chemische industrie. Het reinigen van een warmtewisselaar is een activiteit die veel energie en moeite kost. Het is daarom veel verstandiger om vervuiling en corrosievorming tegen te gaan. Met een coating van Sincofa kunt u uw industriële warmtewisselaar beschermen tegen deze boosdoeners, zodat u het verlies van de warmtegeleiding tegengaat. Voor het coaten van de warmtewisselaar gebruiken wij hoogwaardige inbrandcoatings. Met behulp van deze kwalitatief hoogwaardige coatings, bespaart u flink op onderhouds- en reinigingskosten van uw warmtewisselaar. Onze coatings zijn ook zeer geschikt voor condensators en luchtkoelers.

Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden

Bespaar op de kosten van het reinigen van uw warmtewisselaar met een hoogwaardige coating van ons ervaren coatingbedrijf. Als u vragen of opmerkingen hebt over ons bedrijf of onze producten, kunt u het contactformulier op onze site invullen of bellen naar +31 (0)180 51 8011. Onze experts geven u graag meer informatie.

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa