Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Coatingbedrijf

Aluminium poedercoaten

Aluminium poedercoaten laat u uitvoeren door de specialisten van Sincofa. Met ruime ervaring en kennis kunnen we u als geen ander helpen bij het vinden van de juiste coating voor uw materialen! U kunt bij ons ondermeer terecht voor kunststof -, PTFE –en poedercoatings.

Aluminium laten poedercoaten door Sincofa
De algemene opvatting heerst dat enkel staal en kunststof geschikt is voor een poedercoating. Als specialist op het gebied van coatings kunnen we bij Sincofa ook aluminium voor u poedercoaten en daarmee uw materialen voorzien van een uitstekende bescherming. Allereerst worden de aluminium oppervlaktes ontvet en schoongemaakt waarna het poedercoaten kan beginnen. Bij Sincofa hebben we veel ervaring met het aanbrengen van coatings en weten we dan ook als geen ander hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen en moderne technieken om u een optimaal resultaat te kunnen bieden.

Meer informatie
Aluminium poedercoaten kent vele varianten op het gebied van kleur, dikte en afwerking. Bij Sincofa helpen we u graag de juiste bescherming te vinden voor uw machines en producten! Neem voor meer informatie en een antwoord op al uw vragen contact met ons op via e-mail of telefoon +31 180 51 8011. Wij helpen u graag verder!

Of u nu aluminium, staal of RVS wilt laten poedercoaten bij Sincofa helpen we u graag!

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl