Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Teflon coating

​Teflon-coating

Teflon-coating is de ideale manier om aanhechtingsproblemen op te lossen in bijvoorbeeld vormwalsen, droogtrommels of machineonderdelen. Zijn Teflon-coatings de ideale oplossing voor uw verschillende machines en materialen? Laat deze coatings dan aanbrengen bij Sincofa uit Krimpen aan den IJssel!

De voordelen van een Teflon-coating

Sincofa is als bedrijf gespecialiseerd in kunststof coatings. Onze Teflon-coatings lossen corrosie- en aanhechtingsproblemen op in onder meer de chemische, textiel en medische industrie. U kunt denken aan het bekleden van vormwalsen of bakplaten voor bakkerijen of het coaten van droogtrommels voor wasserijen. Vooral op het gebied van het aanbrengen van een Teflon-coating hebben wij zeer veel ervaring en kennis in huis. Teflon-coatings hebben vele belangrijke eigenschappen voor uw machines. Deze hoogwaardige coating heeft anti-kleef eigenschappen, is zelfreinigend, zelfsmerend en is chemisch zeer resistent. Bovendien is de coating zowel tegen lage als hoge temperaturen bestand en dus ideaal voor een veelvoud aan toepassingen.

Vertrouw op de expertise van onze specialisten

Laat een Teflon-coating aanbrengen door ons coatingbedrijf. Met ruim 35 jaar aan ervaring stellen wij u niet teleur! Voor meer productinformatie of een bestelling kunt ons bereiken via ons contactformulier of bel ons via +31 (0)180 51 8011. U kunt ook bij ons terecht om uw materialen professioneel te laten poedercoaten.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa