Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Teflon coating

Teflon coating

Teflon coating is de ideale manier om aanhechtingsproblemen op te lossen in bijvoorbeeld vormwalsen, droogtrommels of machineonderdelen. Kunnen uw machines wel een teflon coating gebruiken? Koop deze coating dan bij Sincofa BV uit Krimpen a/d IJsssel!

Sincofa is als bedrijf gespecialiseerd in kunststof coatings. Onze coatings lossen corrosie- en aanhechtingsproblemen op in onder meer de chemische, textiel en medische industrie. U kunt denken aan het bekleden van vormwalsen of bakplaten voor bakkerijen. Of het coaten van droogtrommels voor wasserijen. Vooral op het gebied van teflon coating hebben wij zeer veel ervaring en kennis in huis. Teflon coating heeft vele belangrijke eigenschappen voor uw machines. Teflon coating heeft anti-kleef eigenschappen, is zelfreinigend en zelfsmerend en is chemisch zeer restistent. Bovendien is de coating zowel tegen lage als hoge temperaturen bestand, ideaal voor een veelheid aan toepassingen.

Laat teflon coating aanbrengen door Sincofa. Met ruim 25 jaar aan ervaring stellen wij u niet teleur! Lees meer over ons en onze producten op onze website. Voor meer productinformatie of een bestelling kunt ons bereiken via het contactformulier op de website of verkoop@sincofa.nl.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl