Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Reinigen warmtewisselaar

Reinigen warmtewisselaar

Stop met het reinigen van een warmtewisselaar en laat een coating van Sincofa B.V. aanbrengen. Sinds 1980 is ons bedrijf gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof coatings die corrosie- en aanhechtingsproblemen voorkomen. Door deskundig en inventief gebruik te maken van kunststoftechnieken, creëren wij al jaren oplossingen die voldoen aan scherpe eisen van de moderne productieomgeving met betrekking tot veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en efficiency.

Warmtewisselaar coating
Vervuiling en corrosievorming zijn twee zaken die veelal voorkomen in de chemische industrie. Het reinigen van een warmtewisselaar is een activiteit die veel energie en moeite kost. Het is hierdoor veel verstandiger om vervuiling en corrosievorming tegen te gaan. Met een coating van Sincofa B.V. kunt u uw warmtewisselaar beschermen tegen deze boosdoeners, zodat het verlies van de warmtegeleiding is tegen te gaan. Voor de warmtewisselaar hebben wij de unieke Zacosin coatings. Met behulp van deze kwalitatief hoogwaardige coatings, bespaart u flink op onderhouds- en reinigingskosten van uw warmtewisselaar. Onze coatings zijn ook zeer geschikt voor condensators en luchtkoelers.

Contact
Met de coatings van Sincofa B.V. kunt u flink besparen op de kosten van het reinigen en onderhouden van een warmtewisselaar. Als u vragen of opmerkingen hebt over ons bedrijf of onze producten, kunt u het contactformulier op onze site invullen. Ook kunt u bellen naar +31 180 51 8011 of mailen naar verkoop@sincofa.nl.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa