Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Poedercoaten

Poedercoaten

Het poedercoaten van uw machines, onderdelen en producten laat u verzorgen door Sincofa , de coatingspecialist van Nederland. Met een poedercoating kunt u producten en machines beschermen tegen vuil en corrosie. Hierdoor wordt de levensduur en de conditie van uw materialen verbeterd waardoor u hier uiteindelijke langer gebruik van kunt maken van . De coatings van Sincofa zijn onder meer geschikt voor machineonderdelen, maar ook stalen meubels en hekwerken.

Poedercoaten van onderdelen door Sincofa
Sincofa heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende soorten coatings. Ook voor een  poedercoating kunt u bij ons terecht.. We kunnen uw machines en producten op verschillende manieren poedercoaten. Uw  machines en machineonderdelen worden altijd voorzien van de beste bescherming. Door onze ruime ervaring weten we precies welke coating het beste gebruikt kan worden en bent u bij ons altijd verzekerd van kwaliteit.

Meer informatie en contact
Sincofa geeft u graag advies in de keuze voor de juiste coating voor uw materialen. Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor uw materialen? Neem contact met ons op via e-mail, het contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies.Poedercoaten laat u in Rotterdam en omgeving uitvoeren door Sincofa.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl