Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » PFA coatings

PFA coatings

PFA coatings en vele andere beschermlagen laat u aanbrengen door Sincofa, de coatingspecialist in Rotterdam en omgeving. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten coatings geschikt voor toepassingen in onder meer de voedings-, textiel -, chemische -, en medische- industrie. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van Sincofa en vind de juiste coating!

De PFA coatings van Sincofa
PFA coating, tevens bekend als Teflon of Xylan, is net als PTFE coating geschikt om toegepast te worden iedere ondergrond, mits deze ondergrond opgeruwd kan worden, bijvoorbeeld middels stralen, en verwarmd mag worden tot 390℃.

Non-stick PFA coatings kunnen belast worden van -200℃ tot +260℃, staan bekend om de uitmuntende chemische resistentie door een porie dichte laag, uitstekende non-stick eigenschappen, zijn corrosie werend en hebben een grotere maximale laagdikte dan bijvoorbeeld een PTFE coating.

Sincofa kan een non-stick PFA coating aanbrengen op zowel nieuwe als reeds gebruikte voorwerpen. De PFA coatings die Sincofa aanbrengt zijn tevens allemaal geschikt en goedgekeurd om met voedingsmiddelen in aanraking te komen.

Enkele voorbeelden van werkstukken waarop Sincofa non-stick PFA coatings aanbrengt zijn:

  • Droogtrommels;
  • Roerwerken;
  • Walsen.

Als u zeker wilt weten of deze non-stick PFA coating voor uw toepassing geschikt is, kunt u contact opnemen met Sincofa om de mogelijkheden te bespreken.

Voor PFA coatings van een uitstekend kwaliteit maakt u gebruik van de expertise van Sincofa!

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa