Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Metaal coating Nederland

Metaal coating Nederland

Het vakkundig aanbrengen van een metaal coating laat u in Nederland verzorgen door Sincofa. Sinds de oprichting in 1980 heeft Sincofa zich geheel gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings. Deze coatings bieden een duurzame oplossing voor corrosie- en aanhechtingsproblemen van machines en machineonderdelen. Door deze te voorzien van een metaal coating gaan ze langer mee, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

Metaal coating van Sincofa
Bij Sincofa creëren we door deskundig en inventief gebruik te maken van de nieuwste technieken, duurzame oplossingen die voldoen aan de scherpe eisen van de moderne productieomgeving.  Onze  metaal coating  voldoet aan diverse eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiency. Bij Sincofa kunnen we voor u de volgende soorten coating aanbrengen:

Contactinformatie
Sincofa geeft u graag advies in de keuze voor de juiste coating voor uw materialen. Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor uw materialen? Neem contact met ons op via e-mail, het contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies.

Een metaal coating laat u in Nederland aanbrengen door de vakkundig medewerkers van Sincofa. Wij zijn ruim 35 jaar de specialist voor al uw hoogstaande kunststofcoatings!

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl