Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Metaal coating Nederland

Metaalcoating in Nederland

Het vakkundig aanbrengen van een metaalcoating laat u in Nederland verzorgen door Sincofa in Krimpen aan den IJssel. Sinds de oprichting in 1980 heeft ons bedrijf zich geheel gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings. Deze coatings bieden een duurzame oplossing voor corrosie- en aanhechtingsproblemen van machines en machineonderdelen. Door deze te voorzien van een metaalcoating gaan ze langer mee, zonder dat u hier omkijken naar heeft.

U vindt bij ons altijd een passende metaalcoating

Bij ons coatingbedrijf creëren we duurzame oplossingen die voldoen aan de scherpe eisen van de moderne productieomgeving door deskundig en inventief gebruik te maken van de nieuwste technieken. Onze metaalcoating voldoet aan diverse eisen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie. U kunt bij ons bedrijf terecht voor diverse soorten coatings, zoals:

U vindt bij ons altijd de juiste coating, bijvoorbeeld wanneer u aluminium wilt poedercoaten of een coating zoekt voor andere materialen.

Vraag onze coatingexperts om vrijblijvend advies

De medewerkers van Sincofa geven u graag advies in de keuze voor de juiste metaalcoating. Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor uw materialen, bijvoorbeeld wanneer u een frame van een machine wilt poedercoaten? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa