Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Kunststof coating

Kunststof coating

Op zoek naar een kunststof coating om corrosie of aanhechtingsproblemen mee op te lossen? Dan heeft Sincofa BV uit Krimpen a/d IJssel wat u zoekt! Wij hebben een assortiment kunststof coatings die uw machine, onderdeel of ander product uitstekend beschermen.

Sincofa is specialist op het gebied van kunststof coatings. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen van teflon coating. Ook elke andere kunststof coating kan door ons professioneel worden aangebracht. Wij bekleden veelvuldig vormwalsen en bakplaten met kunststof coating voor bakkerijen. Ook coaten wij droogtrommels en allerlei machineonderdelen. Producten bekleed met een kunststof coating zijn langdurig beschermd tegen corrosie en aanhechting. Uiteraard hebben wij alleen kunststof coatings van de beste kwaliteit, zoals teflon, rilsan, halar en abcite. Coating kent voor ons geen geheimen meer!

Geniet ook langer van uw producten en machines! Laat Sincofa een kunststof coating aanbrengen die uitstekend beschermt tegen corrosie en aanhechting. Neem snel een kijkje op onze website of mail naar verkoop@sincofa.nl.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl