Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Industriële warmtewisselaar

Industriële warmtewisselaar

Om een industriële warmtewisselaar niet zijn geleidingskracht te laten verliezen, is het verstandig om een kwalitatieve coating aan te laten brengen door Sincofa B.V. Al ruim 30 jaar zijn wij specialist in het aanbrengen van coatings op verschillende machines, waardoor corrosie- en aanhechtingsproblemen kunnen worden voorkomen. Bij ons kunt u rekenen op en profiteren van deskundigheid en jarenlange ervaring.

Bescherming
Het komt veel voor dat warmtewisselaars in de chemische industrie te maken krijgen met vervuiling en corrosievorming. Dit gebeurt onder meer door een snelle vermeerdering van micro-organismen. U kunt uw warmtewisselaar, condensator of luchtkoeler hiervoor laten reinigen of onderhouden, maar het is verstandiger om een kunststof coating van Sincofa B.V. aan te laten brengen. Door middel van deze kunststof coating van hoge kwaliteit, worden corrosie- en aanhechtingsproblemen binnen uw industriële warmtewisselaar tegengegaan. Voor warmtewisselaars hebben wij de speciale en toonaangevende Zacosin coatings. Deze beschermt uw warmtewisselaar tegen corrosie en vervuiling en zorgt er zo voor dat u fors bespaart op onderhouds- en reinigingskosten.

Contact
Bespaar ook op onderhouds- en reinigingskosten van uw industriële warmtewisselaar en laat een kwalitatief hoogwaardige kunststof coating aanbrengen door Sincofa B.V. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u het contactformulier op onze site invullen, bellen naar+31 180 51 8011 of mailen naar verkoop@sincofa.nl.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl