Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Industriële warmtewisselaar

Industriële warmtewisselaar

Om een industriële warmtewisselaar niet zijn geleidingskracht te laten verliezen, is het verstandig om een kwalitatieve coating aan te laten brengen door Sincofa uit Krimpen aan den IJssel. Al ruim dertig jaar zijn wij specialist in het fixeren van coatings op verschillende machines, waardoor u corrosie- en aanhechtingsproblemen voorkomt. Bij ons rekent u op en profiteert u van deskundigheid en jarenlange ervaring.

U beschermt uw industriële warmtewisselaar met een sterke coating

Het komt veel voor dat warmtewisselaars in de chemische industrie te maken krijgen met vervuiling en corrosievorming. Om dit tegen te gaan kunt u uw warmtewisselaar laten reinigen. Bent u op zoek naar een duurzamere oplossing voor corrosievorming in uw industriële warmtewisselaar? Dan is het verstandig om een hoogwaardige inbrandcoating aan te laten brengen. Met deze sterke coating zorgt u ervoor dat u fors bespaart op onderhouds- en reinigingskosten aan uw warmtewisselaar.

Ontdek de diverse voordelen van onze coatings

Bespaar op onderhouds- en reinigingskosten aan uw industriële warmtewisselaar en laat een kwalitatief hoogwaardige coating fixeren door ons coatingbedrijf. Heeft u vragen over onze verschillende materialen, zoals onze sterke poedercoatings? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bereik ons telefonisch via +31 (0)180 51 8011. Onze experts denken graag met u mee.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa