Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Frame poedercoaten

Uw frame poedercoaten

Een frame laten poedercoaten doet u bij Sincofa, de coatingspecialist in Krimpen aan den IJssel. Sincofa heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststofcoatings die corrosie –en aanhechtingsproblemen tegengaan. Sincofa heeft ruim 35 jaar ervaring met het aanbrengen van diverse coatings, beter bekend als Teflon of Xylan.

U heeft bij ons diverse mogelijkheden om uw frame te poedercoaten

Bij Sincofa kunnen we verschillende materialen voorzien van een passende coating en kijken we graag met u mee welke coating de optimale bescherming biedt voor uw machines. Een frame poedercoaten is voor Sincofa geen enkel probleem. Onze Abcite-poedercoating is zeer geschikt voor hekwerken, tuinmeubilair en frames en is tevens verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Welke metaalcoating u ook nodig heeft voor uw toepassingen, u vindt het bij ons. Voor een optimale bescherming van uw producten maakt u gebruik van de expertise van ons coatingbedrijf!

Vraag onze experts om advies over uw coating

Sincofa geeft u graag advies over het poedercoaten van uw frame en andere materialen. Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor uw materialen? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies. Onze experts denken graag met u mee.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa