Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Frame poedercoaten

Frame poedercoaten

Een frame laten poedercoaten doet u bij Sincofa, de coatingspecialist in Rotterdam en omgeving. Sincofa heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststofcoatings die corrosie –en aanhechtingsproblemen tegengaan. Sincofa heeft ruim 35 jaar ervaring met het aanbrengen van non-stick coatings, beter bekend als Teflon of Xylan.

Frame laten poedercoaten bij Sincofa
Bij Sincofa kunnen we verschillende materialen voorzien van een passende coating en kijken we graag met u mee welke coating de optimale bescherming voor uw machines en machineonderdelenbiedt.  Ook een frame poedercoaten is voor  Sincofa  geen enkel probleem. Onze Abcite poedercoating is zeer geschikt voor hekwerken, tuinmeubilair en frames en is tevens verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Voor een optimale bescherming van uw producten maakt u gebruik van de expertise van Sincofa!

Contactinformatie
Sincofa geeft u graag advies in de keuze voor de juiste coating voor uw materialen. Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor uw materialen? Neem contact met ons op via e-mail, het contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies.

Een frame laten poedercoaten doet u bij Sincofa, de coatingspecialist in Rotterdam en omgeving. Vraag vandaag nog om vrijblijvend advies op maat!

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl