Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Coatingbedrijf

Coatingbedrijf

Sincofa is het coatingbedrijf in de regio Rotterdam waar u terecht kunt voor een breed aanbod kunststofcoatings voor al uw machines, onderdelen en gebruiksmaterialen. Sincofa heeft zich gespecialiseerd in het oplossen van corrosie- en aanhechtingsproblemen door het aanbrengen van een kunststof coating. In het bijzonder hebben we bij Sincofa veel kennis en ervaring op het gebied van non stick coatings.

Coatingbedrijf Sincofa
Sincofa maakt gebruik van innovatieve technieken om te voldoen aan de scherpe eisen van de moderne productieomgeving. Op het gebied van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en efficiency vindt u bij ons  altijd de beste service. Daarnaast zijn we door de veelzijdigheid van onze onderneming erg flexibel en kunnen we u op vele manieren van dienst zijn.

Contactinformatie
Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor uw materialen? Neem contact met ons op via e-mail, het contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies.

Bent u opzoek naar een coatingbedrijf in de regio Rotterdam dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van diverse soorten coatings? Neem dan snel contact op met Sincofa!

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa