Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Aluminium poedercoaten

Aluminium poedercoaten

Aluminium poedercoaten laat u uitvoeren door de specialisten van Sincofa in Krimpen aan den IJssel. Met ruime ervaring en kennis kunnen we u als geen ander helpen bij het vinden van de juiste coating voor uw materialen! U kunt bij ons onder meer terecht voor kunststof -, teflon en poedercoatings.

U rekent op ons wanneer u aluminium wilt poedercoaten

Sincofa kan aluminium voor u poedercoaten en daarmee uw materialen voorzien van een uitstekende bescherming. Allereerst worden de aluminium oppervlaktes ontvet en schoongemaakt waarna de materialen gestraald en gepoedercoat worden. Bij Sincofa hebben we ruim 35 jaar ervaring met het aanbrengen van coatings en weten we dan ook als geen ander hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen en moderne technieken om u een optimaal resultaat te kunnen bieden.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u uw aluminium materialen laten poedercoaten door ervaren experts. Bij ons coatingbedrijf helpen we u graag de juiste bescherming te vinden voor uw machines en producten. Sincofa geeft u graag advies in de keuze voor de juiste poedercoating voor uw materialen. Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor uw materialen? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa