Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Aanbrengen coatings

Aanbrengen coatings

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van coatings? U hoeft dan niet verder te zoeken, Sincofa BV uit Krimpen a/d IJssel is precies wat u zoekt! U vindt nergens anders zulke goede kwaliteit coatings.

Sincofa is specialist op het gebied van het aanbrengen van coatings. Wij hebben een assortiment kunststof coatings, geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Wij bekleden bijvoorbeeld vormwalsen, bakplaten en deegtrechters van bakkerijen. Ook coaten wij veel onderdelen in de chemische, textiel en medische industrie. Elke coating heeft meerdere eigenschappen die zorgen voor de beste bescherming van uw product tegen corrosie of aanhechting. U vindt bij ons alleen de beste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in het aanbrengen van coatings kunt u rekenen op vakmanschap. Bovendien zijn wij zeer flexibel, waardoor zaken met ons doen een genot wordt.

Laat het aanbrengen van coatings door Sincofa doen! U vindt ons assortiment kunststof coatings en hun eigenschappen op onze website. U kunt ons snel bereiken via het contactformulier op onze website of via verkoop@sincofa.nl.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl