Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Aanbrengen coatings

​Coatings aanbrengen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van hoogwaardige coatings? U hoeft dan niet verder te zoeken. Bij Sincofa uit Krimpen aan den IJssel bent u op de juiste plaats! U vindt nergens anders zulke goede kwaliteit coatings. Onze experts hebben kennis van veel verschillende materialen zodat u altijd rekent op de beste oplossingen.

Het aanbrengen van coatings laat u aan ons over

Sincofa is dé specialist in het aanbrengen van coatings. U vindt bij ons een breed assortiment aan kunststof coatings, geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Wij bekleden bijvoorbeeld vormwalsen, bakplaten en deegtrechters van bakkerijen. Ook coaten wij veel onderdelen in de chemische, textiel en medische industrie. Elke coating heeft meerdere eigenschappen die zorgen voor de beste bescherming van uw product tegen corrosie of aanhechting. Of u nu aluminium wilt poedercoaten of een ander materiaal wilt laten behandelen: u vindt bij ons alleen de beste kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in het aanbrengen van coatings rekent u altijd op vakmanschap. Bovendien zijn wij zeer flexibel, waardoor zaken met ons doen een genot wordt.

Schakel onze hulp in

Wilt u uw coatings laten aanbrengen door een echte expert? Schakel dan de hulp in van ons vakkundige coatingbedrijf. U vindt ons assortiment aan coatings en hun eigenschappen op onze website. U bereikt ons snel via het contactformulier op onze website of bel gerust naar +31 (0)180 51 8011

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl

Sincofa