Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Rilsan coating

Rilsan coating

Voor het deskundig laten aanbrengen van uw Rilsan coating gaat u naar Sincofa.. Sincofa is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof coatings en kan u daarbij tevens voorzien van een professioneel advies over de verschillende soorten coatings. Onze coatings bieden onder meer bescherming tegen corrosie van machine onderdelen die gebruikt worden in de voedings-, textiel -, chemische -, en medische- industrie. Bent u opzoek naar een passende bescherming voor uw machines en machineonderdelen zodat deze langer mee gaan? Bekijk dan de uitgebreide mogelijkheden van de kunststof coatings van Sincofa!

De Rilsan coating van Sincofa
Sincofa heeft ruim 35 jaar ervaringin het aanbrengen van kunststof coatings waaronder ook Rilsan coating. De combinatie van de vakkennis van onze specialisten en het gebruik van moderne technieken zorgt ervoor dat we u altijd uitstekende kwaliteit kunnen bieden.  De Rilsan coating is een van onze stoot- en slijtvaste poedercoatings die vaak wordt gebruikt in bakkerijen en andere productiebedrijven. De Rilsan coating van Sincofa is onder meer:

  • Chemisch zeer bestendig;
  • Flexibel en taai;
  • Glad en poriënvrij;
  • Bevat geen oplosmiddelen;
  • Uitstekende corrosiebescherming.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het aanbrengen van deze Rilsan coating of een van onze andere coatings? Neem contact met ons op via e-mail, het contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies.

Voor het aanbrengen van een stoot- en slijtvaste Rilsan coating maakt u gebruik van de expertise van Sincofa!

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl