Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Poedercoaten Zuid-holland

Poedercoaten Zuid-Holland

Het poedercoaten van uw machines, onderdelen en gebruiksvoorwerpen laat u in Zuid-Holland verzorgen door Sincofa, de ervaringsspecialist  op het gebied van coatings. U vindt bij ons verschillende soorten coatings geschikt voor diverse materialen in onder meer de voedings-, textiel -, chemische -, en medische- industrie . Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op een persoonlijke service en uitstekende kwaliteit.

Poedercoaten in Zuid-Holland
Het poedercoaten van machines en producten biedt een stoot- en slijtvaste bescherming tegen corrosie en aanhechting. Sincofa is al 35 jaar gespecialiseerd in het poedercoaten van verschillende materialen en onderdelen en we bieden u een uitstekende service  in Zuid-Holland en ruim daarbuiten. Het aanbrengen van een coating is bij ons in vertrouwde handen!  Machineonderdelen kunnen langer mee gaan en vervuilen minder snel met een poedercoating van Sincofa.

Persoonlijk advies
Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor uw materialen? Neem contact met ons op via e-mail, het contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies.

Kunststof poedercoaten in Zuid-Holland laat u doen bij Sincofa, de leverancier van hoogwaardige kunststofcoatings.  Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies op maat!

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl