Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Poedercoaten Rotterdam

Poedercoaten Rotterdam

Poedercoaten in Rotterdam en omgeving laat u over aan de specialisten van Sincofa. Sincofa is gespecialiseerd in het beschermen van materialen met behulp van een kunststof coating. Poedercoaten is een veel gebruikte techniek als het gaat om het aanbrengen van een coating. Deze bescherming is zowel voor aluminium, staal als rvs geschikt en biedt een belangrijke meerwaarde voor onder meer onderdelen in de voedings-, textiel -, chemische -, en medische- industrie.
Naast corrosiebescherming worden kunststof coatings vaak gebruikt om aankleven te voorkomen.

Poedercoating specialist in Rotterdam en omgeving
Bij Sincofa maken we gebruik van de nieuwste technieken en oplossingen bij het aanbrengen van kunststofcoatings. Ook de ervaring en gedegen kennis van onze deskundigen worden ingezet om voor u veilige, kwalitatief hoogwaardige en duurzame coatings te leveren. Poedercoaten in Rotterdam en omgeving kunt u laten doen bij Sincofa. Ruim 35 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van poedercoatings, de specialist op dit gebied.

Voordelen van poedercoating
Poedercoating kenmerkt zich door de uitstekende chemische bestendigheid, is corrosie werend en zeer kras- en slijtvast. Poedercoatings zijn er voor binnen en buiten gebruik. Afhankelijk van uw toepassing wordt door Sincofa een coating geadviseerd. Contactinformatie
Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor uw materialen? Neem contact met ons op via e-mail, het contactformulier of bel naar +31 (0)180 51 8011 voor meer informatie of advies.

Voor het poedercoaten van machine onderdelen in onder andere de voedings-, textiel -, chemische -, en medische- industrie maakt u gebruik van de expertise van Sincofa!

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl