Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Poeder coatings

Poeder coatings

Poeder coatings beschermen producten, machines en machineonderdelen tegen corrosie en aanhechting. De coatings zijn geschikt voor vele toepassingen, zoals pijpen, meubelen, hekwerken en onderdelen in de chemische industrie. Uw machines, producten of onderdelen zijn werkelijk beter af met het aanbrengen van poeder coatings!

Sincofa BV is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van poeder coatings. Wij bieden hiermee oplossingen voor corrosie- en aanhechtingsproblemen. U bent zo verzekerd van een langere levensduur van uw producten. Sincofa heeft voor u verschillende poeder coatings voor uiteenlopende toepassingen. Elke poeder coating heeft meerdere belangrijke eigenschappen, waardoor elk product op de beste manier beschermd wordt. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanbrengen van coatings en kunnen u gemakkelijk helpen met de juiste keuze. U kunt rekenen op onze vakmanschap en deskundigheid.

Haal uw poeder coatings bij Sincofa. Wij brengen ze vakkundig voor u aan! Lees meer over onze poeder coatings op onze website. Contact opnemen kunt u doen via het contactformulier of via verkoop@sincofa.nl.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl