Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Non stick coatings

Non stick coatings

U wilt graag non stick coatings op uw machines en onderdelen? Geen probleem voor Sincofa BV uit Krimpen a/d IJssel! Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof coatings voor onder meer de chemische, textiel en medische industrie.

Sincofa heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aanbrengen van teflon coatings. In de loop der jaren zijn daar andere non stick coatings bij gekomen. Deze coatings beschermen uw machines of producten tegen corrosie en aanhechtingsproblemen. Wij hebben jarenlange ervaring en deskundigheid in huis. Wij bekleden bakplaten en vormwalsen voor bakkerijen en brengen coatings aan in de chemische, medische en textielindustrie. Wij staan voor u klaar als uw machines, onderdelen of producten wel een goede coating kunnen gebruiken! U kunt van ons altijd de hoogwaardige kwaliteit verwachten die u verwacht van non stick coatings.

Laat non stick coatings aanbrengen door Sincofa! U vindt ons assortiment coatings op onze website. Voor contact vult u het contactformulier in of mailt u naar verkoop@sincofa.nl. Wij zijn ook telefonisch te bereiken.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl