Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/sincofa.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62

Uitstekende service

Ervaring en deskundigheid

Flexibiliteit

Home » Teflon Coatings » Halar coating

Halar coating

Halar coating is uitermate geschikt voor de bescherming van zwaar belaste onderdelen in de chemische industrie. Als u op zoek bent naar halar coating, zoekt u natuurlijk wel de beste kwaliteit. Sincofa BV kan u deze kwaliteit bieden en heeft de beste bescherming voor uw zwaar belaste onderdelen!

Sincofa is gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings in onder andere de chemische industrie. Wij hebben voor u halar coating die zwaar belaste onderdelen uitstekend beschermt tegen corrosie. Halar coating is ideaal als er zeer hoge eigen gesteld worden aan slijtvastheid, chemische weerstand en temperatuurbestendigheid. Halar coating heeft namelijk goede thermische en anti-kleef eigenschappen en de coating is slijtvast, glad en poriënvrij. Wij kunnen ook de meest complexe onderdelen met halar coating bekleden. Wij hebben jarenlange ervaring in huis en kunnen u verzekeren dat u alleen de beste kwaliteit krijgt. U kunt volledig vertrouwen op onze deskundigheid.

Doe zaken met Sincofa en laat ons uw onderdelen bekleden met halar coating! Neem snel een kijkje op onze website en neem contact met ons op! U kunt ons bereiken door het invullen van het contactformulier of door te mailen naar verkoop@sincofa.nl.

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op

Sincofa

Van Utrechtweg 55
2921 LN Krimpen aan den Ijssel

T: +31 180 51 8011
E: verkoop@sincofa.nl